TV-ESITTELYSSÄ KÄDENTAITAJA Jari Leinonen

Dekotuoteen takana oleva yrittäjä/osaaja Jari Leinonen on TV-esittelyssä ohjelmassa Ari ja Kirsi: KOTIREMPAT. Ohjelmaa esitetään TV-kanavalla FOX.

Jari Leinonen

Ohjelman ensiesitys:
perjantaina 24.5  klo. 17.30
Ohjelmasta tulee uusinnat:
sunnuntaina 26.5  klo. 11.05
maanataina 27.5 klo. 12.05

Ohjelmassa on vakio-osio jossa tutustutaan erialojen kädentaitajiin. Tässä jaksossa tutustutaan aiheeseen sisustuslaasti jonka kädentaitajana Jari Leinosta haastatellaan.

SISUSTUSLAASTIT
Sisustuslaastit ovat tulleet Suomessakin selvästi tietoisuuteen ja niitä käytetään jo selkeänä vaihtoehtona esimerkiksi maalille ja tapetille. Aivan kuten muissakin materiaaleissa niin sisustuslaasteissakin on laaja valikoima Sisustuslaasteja on monen laatuisia materiaaleja eri käyttötarkoituksiin. Osa sisustuslaasteista on vaativia asentamisen osalta joista esimerkkinä voidaan mainita perinteinen Tadelakt. Onneksi materiaalivalmistajat, kuten Perfectino, ovat kehittäneet perinteisistä menetelmistä helpompia materiaaleja joilla voidaan saavuttaa upeita lopputuloksia pienemmällä oppimäärällä. Perfectino Tadelakt Pro on yksi hyvä esimerkki kun yhdistetään perinteet ja nykytekniikka. TV-ohjelmassa esitellään myös lyhyesti sisustuslaastia Perfectino Tadelakt Pro.

KOULUTUSTA
Dekotuote  järjestää sisustuslaasteista koulutusta joten tutustu aiheeseen ja jos olet kiinnostunut oppimaan jotain omaa ja erilaista niin ota rohkeasti yhteyttä. Kouluttajana toimii kädentaitaja Jari Leinonen.

Kommentointi on suljettu.