Floors Perfectino System

2. UUDET IDEAT – omaa  ja erilaista

Miten saataisiin aikaiseksi jotain omaa ja erilaista? Jos pohditaan asiaan tarkemmin niin voitaisiin oikeastaan kysyä mikä on omaa ja mikä erilaista.

JOTAIN OMAA

Omaan tässä yhteydessä voitaisiin liittää oikeutemme omiin tunteisiin, mieltymyksiin, haluihin, toiveisiin ja haaveisiin. Meillä kaikilla on omanlainen kokemus ja historia elämästämme jonka myötä olemme muodostaneet omat mieltymyksemme erilaisista asiosta. Me itse tiedämme suurelta osin parhaiten omat mieltymyksemme. Joskus mieltymyksemme tosin merkitsee asioiden kieltämistä. Emme aina pidä sellaisesta mistä joku toinen voi pitää paljonkin. Tämä erilaisuus tarkoittaa yksilöllisyyttämme.

Yksilöllisyytemme muodostuu oikeudesta johonkin omaan. Oikeutemme päättää itseemme liittyviä asioita muodostaa meidän henkilökohtaisen yksilöllisyytemme. Monesti halumme ja toiveemme ohjaavat meitä asioihin joita emme ole vielä jostain syystä pystyneet tai halunneet toteuttaa. Yleensähän sanonta kuuluu: ”Kyllä minä sitten kun…”. Joskus olisimme pystyneet ja halunneet toteuttaa jonkin halumme tai toiveemme mutta emme ole löytäneet sopivaa tapaa tai tyyliä toteuttaa sitä.

JOTAIN ERILAISTA

Erilainen ja erilaisuus liittyy tässä yhteydessä hyvin lähelle omaan itseemme. Haluamme erilaisuuden kautta monesti tavoitella henkilökohtaista yksilöllisyyttä ja siten rakentaa jotain omaa. Erilainen voidaan monesti liittää samaan kuin yksilöllisyys. Vapautemme toteuttaa henkilökohtaista yksilöllisyyttä saa aikaan useasti tyytyväisyyttä ja tarkoitusta tekemiseemme.

Miten sitten löytää erilaista?
Jotta voisimme löytää jotain erilaista tarkoittaa se yleensä asioihin perehtymistä, tutkimista ja etsintää. Joitakin asioita voimme löytää helposti ja toisia asioita voimme etsiä pitkään ja joitakin asioita emme välttämättä löydä koskaan. Etsintää voi tehdä omatoimisesti tai sitten siihen on myös mahdollista saada apua ammattilaisten kautta. Ammattilaiset jotka työskentelevät varsinkin jonkin erityisalan parissa tuntevat monesti hyvinkin alan historian sekä nykyisyyden. Jos haluat nopeuttaa löytöretkeilyäsi tukeudu siis ammattilaisten apuun.

Vanhaa ja uutta
Huomioitavaa on että yksilöllinen erilaisuus voidaan saavuttaa myös jo olemassa olevien asioiden erilaisesta yhdistelemisestä. Voidaan yhdistää vähän vanhaa ja vähän uutta. Otetaan vaikka vanha materiaali ja työstetään sitä uudella tavalla tai hyödynnetään vanhaa tekotapa johonkin uuteen materiaaliin. Asioiden yhdisteleminen mahdollistaa erilaisten asioiden tekemisen lähes rajattomasti joten erilaista yksilöllisyyttä löytyy jokaiselle.

Tervetuloa Dekotuotteen sivuille. Haluamme tarjota sinulle uusia ideoita ja materiaaleja rakentamiseen ja sisustamiseen.
Toivottavasti löydät jotain omaa ja erilaista!   TUOTTEET >

1. SUUNNITTELUTYÖ  –  2. UUDET IDEAT  –  3. SOPIMINEN  –  4. HYVÄ PALVELU