KUULUMISIA HABITARE 2013 MESSUILTA

DEKOTUOTE osallistui tänä vuonna Habitare 2013 messuille omalla osastolla ja esitteli ensimmäistä kertaa tuotekokoelman julkisesti Suomessa. Kiinnostus oli suurta sekä osastoa että tuotteita kohtaan koko messujen ajan. Kiitos kaikille mielenkiinnosta!

Tuotevalikoimamme soveltuu niin julkiseen kuin yksityiseenkin käyttöön. Keskiviikko ja torstai olivat ammattilaisille tarkoitettuja päiviä. Tuotteemme herätti paljon mielenkiintoa ammattilaisten parissa. Uudenlaiset materiaalit ja tuotteet saavat usein aikaan inspiraatioita luoda jotain uutta.

Perjantaista sunnuntaihin messut olivat avoinna kaikille sisustamisesta ja designista kiinnoistuneille kävijöille. Monet messuvieraat löysivät tuotteistamme ratkaisuja omiin sisustustarpeisiin. Monet ahaa-elämykset saivat myös selkeästi miettimään asioita uudella tavalla. Jotain omaa ja erilaista…

Osastollamme oli koko messujen ajan mielipidekysely johon liittyi arvonta missä oli mahdollisuus voittaa 10 m2 3D seinäpaneeli materiaalia. Arvonta suoritettiin sunnuntaina klo 18.00 ja arvonnan voitti Tiina Tuomi Helsingistä. Onneksi olkoon! Kiitos kaikille osallistumisesta mielipidekyselyyn.

Lisäämme sivuillemme myöhemmin kuvia Habitare 2013 messuilta.

DEKOTUOTTEEN facebook-sivuilla on jo kuvia messuilta. Käy tykkäämässä sivuamme.

 

DEKOTUOTE – Jari Leinonen

 

Kommentointi on suljettu.