DEKOTUOTE MUKANA JYVÄSKYLÄN ASUNTOMESSUILLA!

 

DEKOTUOTE on mukana Jyväskylän 2014 asuntomessuilla jotka pidetään 11.7-10.8.2014!

Olemme mukana kahdessa YIT Oy:n rakentamassa 13-kerroksisessa Maailmanpylväs kohteessa, joiden sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija Milla Alftan. Kohteet ovat nimeltään: ”ÄIJÄ” ja ”DRAMA QUEEN”. Kohteissa on käytetty monipuolisesti Dekotuoteen maahantuomia sisustusmateriaaleja.

”ÄIJÄ”- asunnossa on Novacolor Italia:n pesunkestävät mattaset sisustusmaalit, sisustuslaastia sekä aitoa iRONIC-ruostepinnoitetta! Perfectino sisustuslaastia on käytetty olohuoneen seinässä, jonka rouhean industrialisen ulkonäön viimeisteli Amanda Suonvieri.  Baarihuoneesta löytyy myös näyttävät LOFT 3d-seinäpaneelit jotka ovat kaiuttimen malliset. Eteisestä löytyy myös upean näköinen Artis Vision 3D-designbetonilaattaseinä.

”DRAMA QUEEN” -asunnossa on Novacolor Italia:n upeita helmiäishohteisia sisustuspinnoitteita. Hienostuneesti hohtavat pinnat antavat yleellisen viimeistelyn seiniin. Olohuoneen seinää koristaa Novacvolor Teodorico -sisustuslaasti jossa on hohtavia mineraalihippuja. Makuuhuoneessa sängynpäätyyn on käytetty LOFT 3d-seinäpaneelia jossa on ruusuja! Pukeutumishuoneessa on 3D BOARD seinäpaneelia mallia COSMOS.

Tule messuille ja tutustu paikan päällä upeisiin sisustuksiin jotka sisustussuunnittelija Milla Alftan on suunnitellut! Parhaiten pääset kokemaan sisustusratkaisut vain paikan päällä. Tutustu kohteisiin huolella ja löydä itsellesi – jotain omaa ja erilaista! 

Drama Queen_makuuhuone 2

 

Ei yhtään kommenttia.

Jätä vastaus